Volume & Issue: Volume 46, Issue 2, March and April 2019 
DETERMINATION OF GENETIC DIVERSITY IN SESAME

Pages 279-293

Khames A. Mourad; Rasha Y.S. Abd El-Khalek; Nemat A. Naguib


تکنولوجيا أنتاج وتصنيع الشاى ومعايير جودته واستخداماته المختلفة فى الصين

Pages 309-323

يوسف حمدان أحمد حمدان; حامد محمد الهادی عريشة; أنور علی مرسی لبن


الشــاي الأخضــــر وتأثيـــر التغيــــرات المناخيــة على إنتــــاجه وجـــودته في الصيـــن

Pages 325-339

يوسف حمدان أحمد حمدان; حامد محمد الهادی عريشة; أنور علی مرسی لبن


EFFECT OF SOME FOOD ADDITIVES ON CAGED BEES UNDER LABORATORY CONDITIONS

Pages 377-384

Salwa A.M. Ramadan; S. I. Yousif-Khalil; S.M. A. El-Shakaa; Walaa M.M. Helaly


INNOVATION OF JAM FROM GURMA MELON PULP AS UN TRADITIONAL SOURCE

Pages 419-429

Ibrahim Salama; S. Abo-Elmaaty; A. Sulieman; M. Abdel-Hady


CHEMICAL EVALUATION AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF LUFFA SEEDS PROTEIN

Pages 467-474

Ibrahim S.A. Mohamed; A. Osman; K. M. Wahdan; M. Z. Sitohy


دراسة مقارنة لدور جمعيات تنمية المجتمع المحلي في التنمية الريفية قبل وبعد ثورة 25 يناير بريف محافظة الشرقية

Pages 545-557

أحمد رمضان عبدالسلام رمضان; عيد فهمی محمود; أيمن أحمد محمد عکرش; هدى أحمد الديب